Verticale zonwering

Voor een koele woning die u privacy biedt

Een verticale zonwering wordt het meest gebruikt om twee redenen: het waarborgen van uw privacy en het filteren van het zonlicht, afgestemd op uw behoefte. Meer weten? Lees hieronder een beschrijving over de verschillende typen verticale zonwering: rolluiken, screens en horren

Rolluiken, aan te schaffen bij Uzon Zonweringspecialist in Twello

Rolluiken

Rolluiken kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld dienen als inbraakwering, om de temperatuur te beïnvloeden, om geluid te weren en natuurlijk om de zon (deels) buiten te houden. 

De kast waarin het rolluik wordt gemonteerd kan op een elegante wijze aan uw raam of deur worden bevestigd en, indien uw voorkeur hiernaar uitgaat, elektrisch worden bediend. 

Screens, verkrijgbaar bij Uzon Zonweringspecialist in Twello

Screens

Een groot voordeel van een screen boven andere typen verticale zonwering is dat deze op elk raam kan worden gemonteerd. Een screen neemt weinig ruimte in beslag, valt niet op en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. 

Ideaal dus wanneer u vaak niet thuis bent en uw zonwering niet omhoog kunt halen wanneer het weer omslaat. 


 

Horren, te koop bij Uzon Zonweringspecialist in Twello

Horren

Op een doeltreffende en vrijwel onzichtbare manier insecten weren? Dan bent u op zoek naar een hor. Uzon levert horren van diverse materialen, die geschikt zijn voor verschillende deuren en ramen. Elk type hor dient een ander doel.

Zo kunt u voor een raam het beste een rolhor nemen, deze is gemakkelijk in en uit te rollen. Andere typen horren die u kunt overwegen zijn de vaste hor of de vouwhor, alle verkrijgbaar in verschillende constructies (voorzetten of inklemmen). 

  • 24/7 bereikbaar, ook op zon- en feestdagen
  • Levering en montage binnen 5 weken
  • Vakkundig en betrouwbaar
Uzon Zonweringspecialist, voor Husol zonweringproducten Somfy, voor elektrische bediening van uw zonwering Nu bij Uzon Zonweringspecialist: 10% korting op alle rolluiken van het merk Heroal.

Tot en met maart 2014 10% korting op alle Heroal rolluiken! Voor meer informatie neem contact op via 06-57748712 of via info@uzon.nl