Horizontale zonwering

Voor een schaduwrijke omgeving

Een horizontale zonwering is bij uitstek geschikt voor het creëren van een schaduwrijke omgeving. Maar welk type horizontale zonwering is dan het meest geschikt voor uw huis? Hieronder vindt u een korte beschrijving van knikarmterras zonneschermenmarkiezen en uitvalschermen

Knikarmterras zonneschermen, verkrijgbaar bij Uzon Zonweringspecialist in Twello

Knikarmterras zonneschermen

Een knikarmterras zonnescherm, de naam zegt het al, wordt voornamelijk gebruikt als zonwering voor het terras. Dit heeft een eenvoudige reden: de constructie maakt het mogelijk ongehinderd onder het scherm door te lopen. 

Afhankelijk van het type knikarmterras zonnescherm kunt u ze in standaardmaten bestellen of op maat laten maken.

Markiezen, verkrijgbaar bij Uzon Zonweringspecialist in Twello

Markiezen

 

Bent u op zoek naar een zonnescherm met een klassieke(re) uitstraling? Dan is de markies iets voor u. Het voordeel van dit type diagonale zonwering is dat de zijkanten van het scherm gesloten zijn.

Daardoor is er geen lichtinval vanaf de zijkanten. Zowel geschikt voor de 'nieuwerwetse' als de 'ouderwetse' voorgevel.

Uitvalschermen, verkrijgbaar bij Uzon Zonweringspecialist in Twello

Uitvalschermen

 

De lichtinval in uw huis handmatig doseren? Probeer het uitvalscherm. Dit scherm beschikt over verschillende standen die ervoor zorgen dat de zon op elk gewenst moment geweerd (of binnengelaten) kan worden.

Het uitvalscherm wordt op maat gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

  • 24/7 bereikbaar, ook op zon- en feestdagen
  • Levering en montage binnen 5 weken
  • Vakkundig en betrouwbaar
Husol zonwering, verkrijg bij Uzon Zonweringspecialist in Twello Elektrische bediening voor uw zonwering? Kies Somfy Koop voor maart een rolluik van het merk Heroal bij Uzon Zonweringspecialist en ontvang 10% korting!

Tot en met maart 2014 10% korting op alle Heroal rolluiken! Voor meer informatie neem contact op via 06-57748712 of via info@uzon.nl.